Om bryghuset
Hvide Sande Bryghus er etableret i 2018 i et tidligere fiskepakhus på havnen i Hvide Sande. Bryggeriet er startet af direktør og brygmester Niels Sangill, der er født og opvokset i byen.



Manden bag øllet
Efter at have ejet og drevet Geddal Gaardbryggeri nordvest for Holstebro siden 2014, har han nu startet et nyt, og større, bryggerieventyr op i den gamle fiskerby Hvide Sande.
Niels Sangill overtog lejemålet af Hvide Sande Bryghus tilbage i 2017, da han drømte om at komme tilbage til fødebyen og lave godt lokale øl.
Niels har i de sidste 3 år lavet øl til mange forskellige anledninger, højtider og personer. En af øllene blev lavet i 2020 som en hyldest og støtte til den lokale håndboldklub TTH fra Holstebro. Se udsendelsen fra TV MidtVest her.



FRA FISKEPAKHUS TIL BRYGGERIBRYGHUS
Auktionsgade 9 i Hvide Sande danner rammerne for det lille bryghus i byen, der efterhånden har været med til at definere området i de danske øl-elskende kredse. Bygningen har i mange år været fiskepakhus, hvor de lokale fiskere fik pakket dagens fangst inden, at fiskene fortsatte ud på danskernes middagsborde. I dag kan du besøge bryggeriet og se en lille del af fortidens fiskerhistorie fra Vestkysten.
I dag er der bygget et 1.000 liters brygningsanlæg og 4 x 1.000 liter + 2 x 2.000 liter gæring. Derudover er der 8 x 1.000 liter køletanke og 4 x 1.000 liter serveringstanke.






Vi elsker glade kunder
Overvejer du at komme forbi på en rundvisning, besøge vores restaurant denne sommer eller prøve en af vores mange forskellige øl? Så se gerne med her, hvor andre kunder deler deres oplevelser med Hvide Sande Bryghus.
Hvis du selv har lyst til at fortælle om din egen oplevelse med vores øl, så kan du dele din anmeldelse her.















